Küldetésünk és értékeink

Küldetésünk, hogy vertikális felépítésünk és családi tulajdonunk kombinációjából előnyt kovácsolva, nagy odafigyeléssel előállított termékeinkkel élményt biztosítsunk a felnőtt dohányosok számára világszerte. Folytatnunk kell a növekedést, hogy a dohányipar ismert és elismert, globálisan működő, családi cégévé váljunk.  

A legfontosabb szempontok , amelyek meghatározzák az összes munkatársunk által vallott értékeket:

Nagy hangsúlyt fektetünk az emberi értékekre és a kapcsolatokra…..Családi vállalatként támogatjuk az új generációk munkába lépését, lehetőséget adunk tehetséges fiataloknak és kiemelten megbecsüljük kiváló munkatársaink hűségét és lojalitását. Fontos szerepet játszik cégünk életében a vállalati  hagyományok ápolása, rendszeres összejövetelek, céges és családi rendezvények megtartása.

 1. Teret adunk az innovációnak és a kreatívitásnak….Valljuk, hogy a cégcsoport eddigi sikerei, nagyrészt az újító szellemnek, az elkötelezett munkatársainkban meglévő kreativitásnak köszönhető. Olyan érdekeltségi rendszert működtetünk, ahol a kreativitás, az innovációs és újító készség, az átlagon felüli minőségű és mennyiségű munkavégzés, valamint a feltétlen lojalitás , elismerést vált ki és követendő például szolgál.
 2. Vállalkozó szellemben gondolkodunk…. Minden területen, ahol az lehetséges, teret engedünk a jó értelemben vett vállalkozói szemléletnek, mivel ez a tulajdonosi szemlélethez közel álló hozzáállás a záloga annak, hogy a méretünkből fakadó piaci hátrányunkat kiegyenlítsük.  Az általunk támogatott vállalkozói szemléletet az ésszerű kockázatvállalás, a személyes, akár anyagi felelősség, a szükséges mértékű döntési szabadságfok és a megtermelt javakból való, az előzőekkel arányos, átlagon felüli jövedelem lehetősége jellemzi.
 3. Felelősségteljesen működünk….A cégcsoport sikeres tevékenységével példát szeretne mutatni, arra, hogy kitartással és elkötelezettséggel még egy ilyen, közismerten  nehéz piacon is sikeres lehet egy magántulajdonú vállalkozás.
  A cégcsoport a magyarországi termelőtevékenység   fenntartásával és fejlesztésével járul hozzá az ipari kultúra és a technológiai tudás fenntartásához.
  A kiváló minőségű és elérhető árú termékeinkkel hozzájárulunk a fogyasztók igényeinek a kiszolgálásához, annak érdekében, hogy az illegális piac térnyerése megállítható legyen.
  Kiemelten fontos számunkra a munkatársaink fizikai és mentális egészsége is , amelynek megőrzéséért teszünk is a megfelelő munkakörülmények megteremtésével.
 4. A legjobbra törekszünk mindenben….Széleskörű fogyasztói igényeket kielégítő, világszínvonalú, versenyképes árú  termékeket állítunk elő.
  Olyan üzletpolitikát folytatunk, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a partnereinkkel való szövetségesi viszonyra, törekedve a kölcsönös  előnyök maximalizálására.
  A cégcsoportot és annak tagvállalatait profi management rendszerek segítségével, elkötelezett munkatársakkal irányítjuk. Fontos alappillér a munkatársaink kiválasztása, foglalkoztatása, képzése folyamatainak a rendszeres fejlesztése, amelynek eredményeképpen mindenkor egy szakmailag és szellemileg felkészült, motivált alkalmazotti és alvállalkozói csapattal rendelkezünk.

 

Energetikai szakreferensi tevékenység összefoglalása

Szakreferensi jelentés 2020.

Szakreferensi jelentés 2022. (1)

Szakreferensi jelentés 2022. (2)

Szakreferensi jelentés 2023. (1)

Szakreferensi jelentés 2023. (2)

Szakreferensi jelentés 2023. (3)

Szakreferensi jelentés 2023. (4)