Szeptember 15. és 17. között, a németországi Dortmundban ismét megrendezték a világ legnagyobb dohányipari kiállítását, az InterTabacot, amely a pandémiára visszavezethető, kétéves kihagyás után újult lendülettel, több mint 600 kiállítóval várta a szakembereket. A szakmai rendezvényen, ahogy 2003 óta minden alkalommal, úgy ezúttal is jelen volt a Continental Dohányipari Csoport – a társaság a nemzetközi kapcsolatok építése és az értékesítési folyamatok támogatása érdekében jelentős szakértői kontingenssel érkezett, illetve saját standdal képviseltette magát.

A nagyszabású találkozó ezúttal is a világ legjelentősebb dohányipari szereplőinek adott otthont. Fókusztémaként az új generációs dohánytermékek szabályozásának tendenciáit jelölték meg a szervezők, amelynek jegyében többek között Pablo Cano Trilla, a TobaccoIntelligence jogi elemző cég vezérigazgatója is előadást tartott, „EU áttekintés: Az alternatív dohánytermékek piaci és szabályozási tendenciái” címmel. A rendezvényen emellett új, exkluzív termékek és gyártási technikák megismerésére is lehetőség nyílt.

Az InterTabac a nemzetközi dohányipar elsődleges szakmai platformjaként minden évben kiemelt szerepet tölt be a Continental Dohányipari Csoport életében – a háromnapos találkozó során a társaság képviselői számos potenciális partnerrel és beszállítóval egyeztettek, így a részvétel ezúttal hatékonyan is támogatta a Continental nemzetközi kapcsolatrendszerének bővítését és értékesítési folyamatait.

Füzi Csaba, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója elmondta, a háromnapos tárgyalássorozat és a látogatókkal folytatott beszélgetések alapján sikeresnek értékeli a dortmundi utat. Hozzátette, nem csak a kétéves kihagyás utáni visszatérés ténye, de az is különösen emlékezetessé tette az idei InterTabacot, hogy olyan hírességek is megjelentek a Continental-stand közelében, mint Mike Tyson.