Idén is összegyűlt a dohányipar nemzetközi krémje Dortmundban, az InterTabac kiállításon – a szeptember 14. és 16. között megrendezett konferencián ezúttal több, mint 680 kiállító-, köztük, immár huszadik éve, a Continental Dohányipari Csoport is képviseltette magát.

Az InterTabac konferencia idén is kiemelkedő sikert aratott a szakma körében: 60 országból több, mint 680 kiállító érkezett Dortmundba, hogy bemutassák új termékeiket, és erősítsék nemzetközi kapcsolataikat. A három nap során összesen tíz csarnokban ismerkedhettek meg a látogatók a kiállítókkal és innovációikkal.

A Continental Dohányipari Csoport a hagyományoknak megfelelően saját standdal és jelentős szakmai stábbal képviseltette magát a rendezvényen, amely körül ebben az évben is jelenlegi és jövőbeni partnerek sokasága fordult meg. A tapasztalatok ezúttal is alátámasztották, hogy a Continental nemzetközi elismertsége egyre nagyobb, különösen a szivarka területén.

Az InterTabac, idén bevezetett mottója, az „Együtt a holnapért” jegyében, az iparágat jelenleg foglalkoztató kérdések mellett a jövő fókuszterületeire koncentrált. Ennek keretében számos, a szektorban meghatározó szerepet betöltő ország képviselője megjelent: többek között Honduras, Panama, a Dominikai Köztársaság, Indonézia és Kuba nagykövetei és küldöttségei is részt vettek a rendezvényen. Emellett olyan, a szélesebb közönség számára is ismert nevekkel is találkozhattak a látogatók, mint Mike Tyson, aki tavalyi, nagy sikerű látogatása után ezúttal új kollekcióját mutatta be az InterTabacon.

Füzi Csaba, a Continental Dohányipar Zrt. vezérigazgatója elmondta, a dortmundi napok idén is feszített tárgyalási menetrenddel, de remek hangulatban teltek. Hozzátette, a Continental minden évben kiemelt lehetőségként tekint a kiállításra, hiszen az egyedi alkalmat biztosít a nemzetközi kapcsolatok ápolására.