A Continental Dohányipari Zrt. hagyományaihoz hűen, immár 17. alkalommal rendezte meg a Kossuth-díjátadó ünnepségét, ahol az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalóit jutalmazták: idén 19 munkatárs érdemelte ki a Kossuth-díjat, míg további 2 szakember osztozott az év legjobb ötletéért járó különdíjban. Az elismeréseket Füzi Csaba, vezérigazgató a társaság tulajdonosaival együtt adta át a Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpontban tartott ünnepélyes díjátadón, amely egyben karácsonyi ünnepségként is szolgált.

Az eseményen kiosztott Kossuth-díj a sátoraljaújhelyi dohánygyár egyik leghíresebb termékéről, a 63 éven keresztül forgalmazott Kossuth cigarettáról kapta nevét, amely a társaság utolsó füstszűrő nélküli cigarettája volt.

A nagyszabású díjátadón Füzi Csaba, vezérigazgató köszöntője után a társaság tulajdonosainak képviseletében ifj. Sánta János és Veszelovszky Balázs adták át a Kossuth-díjakat a munkavállalóknak. Az idei díjátadó rendhagyónak bizonyult abban a tekintetben, hogy Füzi Csaba is elismeréssel gazdagodott, amelynek alapjaként vezetői szerepvállalása mellett példamutató elhivatottsága szolgált.

A díjak átadását megelőzően Sánta János, a társaság tulajdonos-elnöke értékelte az év eredményeit, amely többek között a Continental Dohányipari Zrt. által elnyert Magyar Gazdaságért díjban is megmutatkozott. Az értékelést Dr. Hörcsik Richárd, országgyűlési képviselő és Szamosvölgyi Péter, polgármester köszöntői követték, akik egyúttal gratuláltak a gyári kollektívának az elismerésekhez.

A Continental Dohányipari Zrt. büszkén ünnepli munkatársai kivételes teljesítményét, és továbbra is elkötelezett a minőségi munkavégzés és az innováció iránt. Ezúton is szívből gratulálunk az év munkatársainak!