A Continental Dohányipari Zrt. is a díjazottak között volt a Pénzügyminisztérium október 23. alkalmából rendezett ünnepségén: a társaságot a hazai gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismeréséért járó Magyar Gazdaságért Díjjal tüntették ki.

Az 1956. október 23-i események évfordulója alkalmából a Pénzügyminisztérium is ünnepséget rendezett, ahol a hagyományoknak megfelelően számos díj és kitüntetés talált gazdára: hárman Magyar Gazdaságért Díjjal, 16-an Lónyay Díjjal, 38-an pedig Miniszteri Elismerő Oklevéllel térhettek haza.

A Continental Dohányipari Zrt. a Magyar Gazdaságért elismerés díjazottjai között kapott helyet. Az elismerést, amelynek többek között egy gróf Széchenyi Istvánt ábrázoló ezüst emlékérme is a részét képezi, azon szereplőknek (vállalatoknak, illetve magánszemélyeknek) ítéli oda a Pénzügyminisztérium, akik tevékenységükkel a hazai gazdaság érdekeit szolgálják.

Füzi Csaba, a sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója elmondta, a társaságnak fontos célkitűzése a hazai ipari kultúra és technológiai tudás fenntartása, ezzel közvetetten a magyar gazdaság növekedésének támogatása, amelyet többek között a magyarországi termelőtevékenység biztosít. Hozzátette, megtisztelő, hogy mindezt a Pénzügyminisztérium is elismeréssel jutalmazta.