A hagyományokhoz hűen idén is Kossuth-díjjal jutalmazta az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalóit a Continental Dohányipari Zrt. A tradicionális elismerést ezúttal, rekordot jelentő módon, 20 munkavállaló vihette haza. Az oklevéllel és pénzjutalommal járó díjakat Füzi Csaba, a társaság vezérigazgatója adta át a díjazottaknak, a sátoraljaújhelyi Latabár Kálmán Színházban tartott, ünnepélyes rendezvényen.

A karácsonyi ünnepséggel egybekötött díjátadó először 2006-ben valósult meg jelenlegi formájában, így immár 16 éves múltra tekint vissza. Az eseményen kiosztott Kossuth-díj a sátoraljaújhelyi dohánygyár egyik leghíresebb termékéről, a 63 éven keresztül forgalmazott Kossuth cigarettáról kapta nevét, amely a társaság utolsó füstszűrő nélküli cigarettája volt. A Kossuth-díj, amellett, hogy a kimagasló teljesítmények elismerésének egyik formája, az elkövetkező év lendületének megalapozása, és a munkavállalók további inspirálása szempontjából is fontos szereppel bír.

A díjátadót, amelynek helyszínéül ezúttal is a sátoraljaújhelyi Latabár Kálmán Színház szolgált, idén is nagyszabású ünnepség, majd vacsora kísérte a Rákóczi Hotel termeiben. A 2022-es év során nyújtott teljesítményük alapján 20 munkatárs részesült az elismerésben, akiket Füzi Csaba, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója méltatott, majd a cég tulajdonosaival együtt nyújtotta át a díjakat. Ezen kollégák elhivatott munkája többek között az új dohány-előkészítési üzemcsarnok átadását és a hagyományos gyártósor korszerűsítését magában foglaló, közel 10 milliárd forint összértékű beruházás sikeres lezárásához is hozzájárult, amely a társaság történetében kiemelt mérföldkőnek tekinthető.

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk!