Törzsgárda elismeréssel jutalmazta minden, legalább 5 éve a vállalatnál dolgozó munkavállalóját a sátoraljaújhelyi dohánygyárat tulajdonló Continental Dohányipari Zrt. Az immár tradíciónak tekinthető elismerés keretében a társaság összesen 20 millió forintot osztott ki, amely 66 dolgozó között oszlott meg, a Continental kötelékében eltöltött évek függvényében.

Idén is sor került a Continental Dohányipari Zrt. életében már hagyománynak számító törzsgárda-elismerések átadására, amelynek során a vállalat 20 millió forintot osztott ki a legelkötelezettebb munkavállalói között. A pénzbeli jutalmat a szeptemberi bérhez csatolva kapta meg minden, legalább 5 éve a társaságot erősítő dolgozó. Az elismerés mértékét a társaságnál eltöltött évek is meghatározták – az idei évben többen is 30 éves törzsgárda-tagságukat ünnepelhették.

Az elismerések átadása emellett arra is lehetőséget biztosított, hogy Füzi Csaba, a Continental Dohányipari Zrt. vezérigazgatója részletes tájékoztatást nyújtson a vállalat jelenlegi helyzetéről és a jövőbeni tervekről is.

Füzi Csaba elmondta, a törzsgárda munkája felbecsülhetetlen jelentőséggel bír a Continental mindennapjai során. Hozzátette, a 66 kiosztott elismerés rekordot jelent a társaság történetében, egyúttal pedig bizonyítja, hogy a Continental munkavállalók támogatása és ösztönzése jegyében végzett munkája, és a kapcsolódó kezdeményezései eredményesek.