Karrier

Tarts velünk!

Megismerkednél a dohányiparral? Szeretnél egy sikeres, növekvő, nemzetközileg is ismert magyar családi cég csapatának tagja lenni? Készen állsz a kihívásokra?

Ha minden kérdésre igen a válaszod, jelentkezz és mérd meg magad nálunk!

A Continental Dohányipari Csoport hosszú távú vezető-utánpótlás programot indít, hogy stratégiájának megfelelően folyamatosan képezze új tehetségeit.

A program legrátermettebb résztvevői közül kerülnek ki a közeljövő vezetői!

Cégcsoportunk független, magyar családi tulajdonban álló magáncég, amely a teljes dohányvertikumot felölelve széles választékban gyárt és értékesít dohánytermékeket a hazai piac mellett, a világ több mint 25 országában. Korszerű teljesítménymenedzsment rendszerünk jól definiált kompetenciákra épít: egyaránt szolgál értékelési és fejlesztési célokat, valamint kijelöli a jövőbeli karrierépítés irányát.

Víziónk egy fiatal, folyamatosan tanuló és fejlődő csapat, amely együtt növekszik a cégcsoporttal és a közösen elért üzleti sikerek révén biztosítja az egyének szakmai fejlődését és boldogulását.

Tradicionálisan családias vállalati kultúránk természetes elemei az egymás iránti lojalitás és a teljesítményorientáció. Mentor-programunkban új kollegáink lehetőséget kapnak, hogy betekintsenek minden szakterület működésébe, ahol tapasztalatot szerezhetnek, kapcsolatokat építhetnek, döntéseiket több szempont figyelembevételével hozhatják meg. A vállalati projektek, tág teret biztosítnak az önálló szakmai feladatok megoldására. A személyes fejlődés támogatásáról és irányításáról mentor gondoskodik

Olyan jelöltek jelentkezését várjuk, akik:

  • tudnak és szeretnek csapatban gondolkozni és dolgozni
  • felelősséget vállalnak elvégzett munkájukért, önmagukért és munkatársaikért
  • szeretik a kihívásokat, vállalkozó szelleműek
  • kiváló kommunikációs képességgel rendelkeznek
  • a változásokhoz való alkalmazkodó képességük jó, rugalmasak
  • teljesítményorientáltak
  • készek és képesek azonosulni egy olyan vállalati kultúrával, amely ötvözi a szakmai hagyományokat a korszerű, nagyvállalati működés elveivel és eszközeivel